Baguette Games

De wedstrijd

Wat?
De Baguette Games is een kraswedstrijd die georganiseerd wordt voor de B2B-klanten van La Lorraine.
 

Per 5 bestelde dozen, wordt er een kraslotje uitgedeeld door de vertegenwoordigers. Op dit kraslotje moet eerst een prijsvraag beantwoord worden door het juiste antwoord weg te krassen. Indien men een glimlach ziet verschijnen op de plaats waar gekrast werd, werd de vraag juist beantwoord.

Onderaan bevindt zich een tweede krasstrook. Indien men bovenaan het juiste antwoord kraste, mag deze strook ook weggekrast worden. Ziet men hier 3 stokbroden verschijnen, dan heeft men de hoofdprijs gewonnen. Dit is een fotoshoot van de zaak van de winnaar met een professionele fotograaf.

Indien men 3 smileys ziet verschijnen, heeft men de troostprijs gewonnen. Dit is een trendy outfit voor het team van de zaak (max 5 personen) en een gratis doos stokbroden van La Lorraine naar keuze. Indien men 3 verschillende symbolen ziet verschijnen, heeft men helaas niets gewonnen.

Indien men een winnend kraslot in bezit heeft, moet men de vertegenwoordiger contacteren. Deze zal op zijn/haar beurt het verdere verloop opvolgen.

Wanneer?

Deze actie start op 1 januari 2020 en eindigt op 31 maart 2020.

De enige manier om deel te nemen is door aankoop van minstens 5 dozen stokbrood naar keuze, gevolgd door een bezoek van de LLBG-vertegenwoordiger van uw regio.


Indien u deelneemt aan deze actie gaat u akkoord dat La Lorraine Bakery Group na het ontvangen van de prijs enkele beelden komt maken van uw zaak en uw team, dit om verslag te geven van de wedstrijd op onze eigen communicatiekanalen. 

 

Ontdek hier het spelreglement

Bekijk het spelreglement
< >

Ontdek hier het spelreglement

Bekijk het spelreglement
 

Benieuwd welke stokbroden wij in gamma hebben?

Ontdek het hier!

Benieuwd welke stokbroden wij in gamma hebben?

Ontdek het hier!