De wedstrijd is afgelopen! Bedankt voor je deelname. De winnaars worden via mail verwittigd.
 
 
 
 

Win een trainingsdag vol zalige tips & tricks

Ben jij even behendig als Sven Nys? Hij leert je sowieso de kneepjes van het fietsvak tijdens onze trainingsdag. Aandacht: voor elke fietsliefhebber (dus niet enkel crossers)!

Wat mag je verwachten?

  • La Lorraine trainingsdag op 30/10/2021.
  • Voor jonge (6-14) én oudere fietsers (14+).
  • Op de Sven Nys Academy in Baal-Tremelo.
  • Met behendigheidstricks en veiligheidstips van Sven Nys.
  • Zalig offroad gaan met je fiets.
  • Je krijgt een authentiek fietstruitje van de Sven Nys Academy.
  • Heerlijke lunch met La Lorraine botersandwiches.
  • Terug naar huis met een goedgevulde goodie bag!

Vergeet je eigen fiets én fietshelm niet!

Fiets mee!

Hoe pak je het aan?

Registreer

Schakel een versnelling hoger: registreer je hier.

SandQUIZ

Geef je unieke code in of scan de QR-code (zie verpakking La Lorraine botersandwiches) en los 3 hapklare vraagjes op.

WIN!

Maak kans op een ticket voor de trainingsdag op 30/10/2021.
 
 
 
 
 

Ga voor dat tikkeltje extra ...

Superzacht en met een rijke smaak, dat zijn de botersandwiches van La Lorraine. Proef de verse ingrediënten en ervaar het verschil. Probeer ze allemaal: natuur, granen en zaden en minder zoet. Sowieso een feestje in je brooddoos, picknickmand of gewoon op je bord. En binnenkort ...

De NIEUWE haversandwich!

Zalig zacht en ovenvers, net zoals de botersandwich. Maar dan extra gezond (nutriscore A), want hij zit boordevol Smaakvolle haverstukjes. Kortom, een heerlijke én voedzame sandwich. Moet je proeven ...


Doe mee

 

La Lorraine botersandwich natuur (mini & maxi).

Ovenvers, zalig zacht én met een heerlijke botersmaak. Verkrijgbaar per 6 (45 g), 10 (45 g) en in miniformaat (27 g, subliem als fingerfood!). De maxi (65 g) is ideaal voor een lunch buitenshuis.

 

La Lorraine botersandwich granen en zaden.

Al het goede van de botersandwiches, verrijkt met een gevarieerde zaden- en granenmengeling. Zowel op de korst als binnenin.

 

La Lorraine botersandwich minder zoet.

Even zacht, smeuïg én met dezelfde heerlijke botersmaak als de botersandwich, maar dan met minder suiker. Perfect voor hartig beleg!

Behendigheidstricks en veiligheidstips van Sven Nys.

Ik doe mee!

Veelgestelde vragen:

Wie mag deelnemen aan de wedstrijd?
Zowel kinderen (6-14 jaar) als volwassenen (14+). Elke fietsliefhebber is van harte welkom (dus niet enkel crossers ...). Deelnemen aan de wedstrijd kan van 26 augustus t.e.m. 15 september 2021. Maar liefst 100 deelnemers maken kans op een ticket voor de La Lorraine trainingsdag: tachtig kinderen en twintig volwassenen.
Wie kan winnen?
Iedereen die zich registreerde op de website lalorraine.be/sandquiz én een unieke code ingaf of QR-code scande (te vinden via de on-pack sticker op elke La Lorraine botersandwichesverpakking). Maar liefst 100 deelnemers maken kans op een ticket voor de La Lorraine trainingsdag: tachtig kinderen en twintig volwassenen.
Hoe neem ik deel aan de wedstrijd?
Deelnemen lukt heel vlot! Registreer je allereerst op lalorraine.be/sandquiz. Geef vervolgens je unieke code in (te vinden via de on-pack sticker op elke La Lorraine botersandwichesverpakking) en los 3 vraagjes op omtrent de La Lorraine botersandwiches. Vervolgens volgt nog één schiftingsvraag gelinkt aan Sven Nys. Winnaars, van een van de 100 beschikbare tickets voor de La Lorraine trainingsdag (zie ‘Wie kan deelnemen aan de wedstrijd?’), worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.
Kan ik meerdere keren deelnemen aan de wedstrijd?
Jawel, bij elke aankoop van een pak La Lorraine botersandwiches krijg je telkens één unieke code (te vinden via de on-pack sticker op elke La Lorraine botersandwichesverpakking). Deze code kun je vervolgens, na registratie, ingeven op lalorraine.be/sandquiz.
Tot wanneer kan ik deelnemen?
Deelnemen aan de wedstrijd ‘SandQUIZ en WIN’ kan van 26 augustus t.e.m. 15 september 2021. Maar liefst 100 deelnemers maken kans op een ticket voor de La Lorraine trainingsdag: tachtig kinderen en twintig volwassenen.