Over ons

Bij La Lorraine hebben we een stevige passie voor bakken. Die ontstond zo’n 80 jaar geleden in een kleine artisanale bakkerij in Brussel.

We zijn die passie altijd blijven koesteren, zeker nu consumenten meer dan ooit op zoek zijn naar authentieke smaken. Als je onze bakkerijproducten eens goed bekijkt, zie je een bijzonder merkteken. Dat teken staat symbool voor de passie waarmee we onze producten bereiden. Het is die passie die we ook graag aan jou doorgeven. Proef van ons brood, onze patisserie, viennoiserie en hartige snacks, en ontdek wat smaakplezier en kwaliteit echt betekenen.

Passie

Voor La Lorraine begint en eindigt alles bij passie voor het bakken. Die passie zit in alles wat we ondernemen, altijd en overal.

Authenticiteit

We bouwen voort op een rijke traditie en geloven in de kracht van authentieke smaken.

Toewijding

We zijn volledig toegewijd aan het bakken van heerlijke producten. Het houdt ons voortdurend bezig: we gaan voor niets minder dan het beste resultaat.

Innovatie

We blijven innoveren, om succesvol in te spelen op de wensen van consumenten. Zo kunnen we hen meteen ook verrassen met steeds betere producten en diensten.

 

Benieuwd naar onze producten?

Ontdek ons heerlijke aanbod aan brood, patisserie, viennoiserie & hartige snacks.

Benieuwd naar onze producten?

Ontdek ons heerlijke aanbod aan brood, patisserie, viennoiserie & hartige snacks.