Veelgestelde vragen

 • Hoe deelnemen aan de spaaractie?

  Spaar tussen 13/04/2023 en 30/06/2023 de codes die je terugvindt op elk pak La Lorraine sandwiches. (original, maxi, mini, granen & zaden, minder zoet & haver) 8 gespaarde codes geeft recht op 1 gratis pak La Lorraine botersandwiches. Spaar/doneer zoveel mogelijk codes en maak kans op een extra hoofdprijs! Codes doneren of ingeven kan enkel via deze website tot en met 30 juni 2023.

  Deelnemen aan de spaaractie kan alleen na registratie op de website www.lalorraine.com/picnic. Vul je gegevens altijd volledig en correct in, da’s belangrijk voor het ontvangen van je gratis sandwiches en de extra hoofdprijs.

 • Hoe lang loopt de spaaractie?

  De spaaractie start op 13 april 2023 en loopt tot en met 30 juni 2023.

 • Op welke La Lorraine producten vind je de spaarcodes?

  Je vindt de spaarcodes terug op La Lorraine original, maxi, mini, granen & zaden, minder zoet & haversandwiches.

 • Wat is het verschil tussen deelnemen als ‘Spaarder’ en deelnemen als ‘Vereniging’?

  Verenigingen kunnen deelnemen en sparen voor gratis sandwiches op kamp en een extra hoofdprijs. Spaarders kunnen deelnemen om hun vereniging te helpen de meeste codes te sparen, maar ook om zelf een prijs te winnen.

 • Ik ben lid van een vereniging, maar wil ook deelnemen als ‘Spaarder’. Kan dat?

  Ja, als lid van een vereniging kan je je registreren als ‘spaarder’ en je codes doneren aan jouw vereniging.

 • Ik ben geen lid van een vereniging, maar wil toch meedoen met de spaaractie. Kan dat?
  Ja, iedereen kan meedoen. Gewoon registreren als spaarder op www.lalorraine.com/picnic.
 • Welke verenigingen mogen deelnemen aan de wedstrijd?

  De Spaaractie en de Wedstrijd staan uitsluitend open voor Jeugdverenigingen. Onder “Jeugdvereniging” wordt verstaan: een organisatie waar kinderen en jongeren (tot en met 25 jaar) op vrijwillige basis, in de sfeer van de vrije tijd, aan deelnemen. Deze vereniging staat onder leiding van professionele begeleiders of vrijwilligers die minstens eenmaal of meerdere malen per maand (en/of in de vakantieperioden) activiteiten organiseren voor de actieve leden van de club en minstens eenmaal per jaar een stage, meerdaagse, kamp, weekend of groepsevenement inplannen. Is de deelnemende Jeugdvereniging een speelpleinwerking, dan is de laatste voorwaarde niet van toepassing. Het type activiteiten wordt bepaald door de aard van de vereniging. Zowel particuliere verenigingen als organisaties in samenwerking met gemeentelijke en provinciale besturen mogen deelnemen aan de Spaaractie en de Wedstrijd.

 • Wat kan je winnen?

  Voor elke 8 gespaarde codes wint een vereniging 1 pak La Lorraine botersandwiches. De Vereniging(en) die tussen 13/04/2023 en 30/06/2023 de meeste codes sparen winnen een extra hoofdprijs.

  De spaarder die tussen 13/04/’23 en 30/06/’23 de meeste codes doneert aan een vereniging wint een prijs.

 • Wie kan een extra hoofdprijs winnen?
  Alle geregistreerde verenigingen maken kans om een extra hoofdprijs winnen.
  Verenigingen worden ingedeeld op basis van hun aantal leden.
   
  Er zijn 3 groepen:
  • groep 1 = verenigingen tot 100 leden
  • groep 2 = verenigingen met 101 tot 200 leden
  • groep 3 = verenigingen met meer dan 200 leden.
   
  Per groep wint de vereniging met de meest gespaarde codes de extra hoofdprijs.
 • Wat houdt de extra hoofdprijs in?

  De 3 verenigingen die aan het eind van de wedstrijd de meeste codes hebben verzameld, winnen bovenop de gratis sandwiches een megacool sandwichfeestje op kamp.

 • Hoe kan je je gratis pakken sandwiches opnemen?

  Verenigingen worden na afloop van de spaaractie op de hoogte gebracht van hun aantal gewonnen gratis pakken. Tussen 1 juli 2023 en 30 september 2023 kunnen zij de gewonnen pakken aankopen bij een winkel naar keuze en de terugbetaling hiervan verkrijgen via www.lalorraine.com/picnic. Kassatickets uploaden kan tot en met 15 oktober 2023.